DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

I kender det godt, man sidder i sofaen og ser sit yndlingsprogram i fjernsynet, men pludselig begynder solen at skinne i ens ansigt eller i fjernsynsskærmen, og man bliver nød til at rejse sig og trække gardinet for. Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært. Nu kan du styre dine gardiner lige så let som at sende en sms, du kan nemlig trække vinduet for ved brug af din mobiltelefon.

Appen

Det har altid været smart at kunne betjene sine gardiner og andre ting i hjemmet med en fjernbetjening, men nu behøver man ikke have den ekstra fjernbetjening, som gæsterne kan have tendens til at tro er til fjernsynet. Nu skal man blot downloade den app som matcher det pågældende gardin og på den måde styre alle sine gardiner fra sin mobiltelefon. Med mobilstyrede gardiner har man muligheden for at kunne styre flere forskellige slags gardiner. Man er nemlig ikke begrænset til rullegardiner med en funktion, man har fx også mulighed for at styre ens persienner og deres lameller. På den måde kan man få den perfekte mængde sol, imens man selv sidder i sofaen.

Ingen grimme ledninger

Gardinerne kræver ingen strømtilførsel fra eksterne strømkilder, da de drives af en batterimotor. Dette sikre et enkelt og stilrent design, da der ikke skal gå ledninger til eller fra gardinet. Dette gør desuden installationen meget nemmere, da gardinet er absolut trådløst.

Sikkerhed

Et mobilstyret gardin kan faktisk være med til at styrke sikkerheden i hjemmet. Et fjernstyret gardin kan nemlig tjene som en slags børnesikring. Hvis man selv har børn eller ofte omgås dem, så ved man, at børn har tendens til at være nogle nysgerrige små folk, og når de ser en gardinsnor, skal de selvfølgelig trække i den. Hvis et barn ender med at sidde fast i sådan en gardinsnor, kan det ende skidt, hvilket er hvorfor mobilstyrede gardiner er mere sikre.