DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Av-Cables.dk har et super udvalg af elektronik til gode priser. Du kan bl.a. købe en Chromecast hos dem til en favorabel pris.

Hvis du gerne vil streame online på dit TV, så er det en Google Chromecast, du skal have fat i. Det er et lille device, du kan købe bl.a. hos Av-Cables.dk, som tillader dig at tilslutte dine trådløse enheder til dit TV. En Chromecast tilsluttes fjernsynet og på den måde kan du streame trådløst med din iPhone, iPad, Android telefon, Windows, Chromebook eller Mac. På den måde kan du streame Netflix eller HBO super let på dit TV og få den fulde underholdningsoplevelse på den letteste og mest trådløse måde. Der er mange fordele ved dette lille device, for det er småt og enormt let at koble til. Det tilllader dig at slippe for bokse og andre moduler, for du kan styre det hele fra din telefon eller tablet, som du allerede altid har i nærheden. Med en Chromecast få du den ultimative oplevelse, selvom du har en normal fladskærm.

Se det store udvalg

Av-Cables.dk sælger selvfølgelig også Chromecast Audio, som kan forvandle dit anlæg til et trådløst anlæg. Hvis du tilslutter din Chromecast Audio til dit gode gamle stereoanlæg, så kan du spille direkte fra din telefon med Bluetooth. Der er mange forskellige super gode fordele ved at bruge den slags teknologi, for din fladskærm eller stereoanlæg fejler ikke noget og skal ikke nødvendigvis skiftes ud med et nyt smart et – det spiller sikkert i glimrende billed- eller lydkvalitet, og der skal bare et lille device til, før at det er lige så smart som alt det nye, du kan finde på markedet. En Chromecast er ikke noget der væter budgettet og du får store underholdnings- og musikoplevelser for pengene. Find lige det, du skal bruge af elektronik, kabler og trådløse enheder på www.av-cables.dk, hvor du altid kan spørge om råd og hjælp, hvis du har nogen tvivl om, hvilke enheder der opfylder dine ønsker eller behov.