DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

En smartphone af kvalitet er et uvurderligt værktøj for den moderne iværksætter – hvilket du helt sikkert allerede ved, hvis du selv sidder bag roret på en hurtigvoksende startup som CEO. Dog kan selv garvede smartphone-brugere tåle at blive mindet om, hvor alsidig, deres lille hjælper rent faktisk er – og hvor mange nye døre, den kan åbne for virksomheden, hvis den bliver brugt korrekt. Læs videre i vores guide og lær, hvordan du udnytter din smartphones fulde potentiale og booster din virksomhed.

Tag skarpe billeder på farten – og overfør fra Samsung til PC

Nyere smartphones har fremragende kameraer, som sagtens kan konkurrere med traditionelle modeller. Har du f.eks. den nyeste Samsung, kan du med fordel gå rundt og agere fotograf i jeres hverdag – og derefter bruge billederne som stof til jeres sociale medier. Regelmæssige opdateringer med skarpt, inspirerende og måske humoristisk indhold kan både hjælpe jer ind på målgruppens lystavle – og hvis I laver konsulentarbejde, kan det også gøre en forskel for jeres kunders tilstedeværelse at blive nævnt og afbilledet i et opslag med jer.

Det er klart hurtigst bare at tage billederne og så lave opdateringen direkte fra mobilen. Men hvis du f.eks. vil køre dem igennem et redigeringsprogram først eller foretrækker at skrive på en computer, kan du nemt og hurtigt overføre billeder fra Samsung til PC.

Kontakter på Samsung: Hav altid netværket ved hånden

Som enhver spirende iværksætter nok også ved, er networking alfa og omega for at finde kunder, headhunte stærke, nye medarbejdere, holde sociallivet kørende uden for kontoret med ligesindede – you name it. Derfor kan det også virkelig være en kæp i hjulet, hvis man skifter smartphone og ikke kan få sine kontakter med over på den nye mobil. Heldigvis er der også nemt og hurtigt overføre kontakter fra samsung mobil til samsung mobil – og det samme gælder, hvis du bruger iPhone.