DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

De historiske omgivelser kan også til teknologi

Har man som virksomhed behov for at afholde en konference i historiske omgivelser og omgivelser, som ikke nødvendigvis udstråler det moderne, har man stadig brug for teknologien. Til de fleste konferencer skal man bruge en eller anden form for teknologi, som kan hjælpe virksomheden med konferencen. For selv om der er tale om en historisk lokation, betyder det ikke at virksomheden, der skal holde konferencen, ikke har brug for teknologi eller elektronik. Hos Hindsgavl Slot har de f.eks. adgang til av- og it-udstyr, som virksomheden frit ville kunne bruge under konferencen. Men Slotte er jo ikke lige frem kendte for at have alt dette udstyr, men det kan man sagtens have selv om at det er en historisk lokation.

Vælg den lokation som passer bedst

Derfor skal virksomheder ikke holde sig tilbage, hvis de mener at den historiske lokation passer bedst til deres virksomhed eller koncept, men fravælger det på grund af, at de tror der ikke er adgang til det rette udstyr. Men dette er der styr på og derfor skal man som virksomhed ikke holde sig tilbage. Det kan give en unik oplevelse for deltagerne og kan skabe lige præcis de rammer, som der er brug for til konferencen. Atmosfærden kan virke inspirerende og afslappende, hvilket er en fordel for deltagere, som måske skal være der i mange timer. Pauserne ville også kunne nydes i flotte omgivelser, som kan være med til at skabe ny energi.

Lokationen kan gøre hele forskellen

De rette omgivelser er vigtige for virksomheden der holder konferencen. Det handler om at give deltagerne en oplevelse og ikke bare informationer. Vi er jo trods alt alle mennesker og robotter. Der skal være et menneskeligt aspekt over konferencen og man skal tage hensyn til, at man ikke kan være koncentreret i mange timer i streg. Hvis man er føler sig tilpas med omgivelserne, så giver det et bedre resultat.

DEL
Tidligere artikelNavigation i bilen
Næste artikelVælg den rigtige printer