DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Du har formentlig allerede set dem i gadebilledet – både i storbyen og de mindre. De elektriske løbehjul er blevet utrolig populære, og dette er med god grund. De fylder ikke meget og du kan spare en masse tid. Udskift gerne cyklen med et løbehjul. Pludselig bliver det en leg at køre hen over bakker, og du ankommer ikke forpustet og svedig til din destination. Klik her for at finde et Autoskate elektrisk løbehjul.

Løbehjulet er både fantastisk underholdning og en god transportmulighed. Det kan bruges alle aldre – ung som ældre.

Vigtige huskeregler
Som alle andre transportmidler så gælder der naturligvis også nogle regler og love omkring el-løbehjulet.

  • Du skal være fyldt 15 år for at køre rundt på det.
  • Følg de allerede eksisterende cykelregler. Husk altid at opholde dig på cykelstierne og ikke fortove eller gangstier.
  • Giv tegn ved højresving, venstresving og stop.
  • Husk at du kun må køre én person på løbehjulet.
  • Husk lyset – så både biler, cyklister og fodgænger kan se dig. Løbehjulet fylder nemlig ikke meget og kan hurtig overses i trafikken.

Man kan hurtigt tænke, at man kan tage løbehjulet hjem fra byturen efter flere genstande. Men dette går desværre ikke. Her gælder nemlig promillegrænsen på 0,5. Derudover er det også en god idé at bære cykelhjelm på løbehjulet, hvis uheldet skulle være ude.

Brug løbehjulet på arbejdspladsen
Hvis du er ansat på en stor arbejdsplads fx på hospitalet, lufthavnen eller universitetet, så kan et løbehjul være en fremragende mulighed og være tidssparende.

Løbehjulet kan være med til at optimere arbejdet, da man hurtigt og nemt kan fragte sig selv rundt på hele arbejdspladsen. Et el-løbehjul er nemt at anvende og kræver ikke meget brugervejledning. Det er blot at stille sig op og trykke en knap i bund – og så er du faktisk kørende.