DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

iPhone 7 er det nyeste skud på stammen af Apples telefoner. Der er i sandhed sket meget på Apple-fronten i 2016, da de både har lanceret nye MacBooks, nye telefoner og nye hovedtelefoner. Dem vender vi tilbage til senere.

Først og fremmest er det telefonen, det handler om. Her er tale om en markant opgradering ift. sidste års model, selvom det ikke lader sig se ved første øjekast. Telefonen ligner nemlig sin forgænger utroligt meget — og det gør  bestemt ikke noget, men vi kunne godt have savnet en smule mere nytænkning.

 

Den eneste forskel fra de tidligere modeller er nemlig, at hjem-knappen har fået et lidt andet udseende, samt at kameralinsen er blevet lidt mere anonym.

Design

Designet er fint, men det er ikke noget, der ikke er set før. Det kunne vi, som vi skrev tidligere, godt have savnet, at der var lagt lidt mere i.

Det er dog ikke tilfældet, men der er heller ingen grund til at ændre på noget, der fungerer. Derfor kan vi godt acceptere, at der ikke er sket så meget på designfronten.

Teknik

Der er sket en ordentlig opgradering, når det kommer til den tekniske del. Det er i sandhed her, det har sin berettigelse, at der er tale om en ny version af iPhonen — og altså ikke kun en S-udgave.

Telefonen kan klare stort set alle opgaver, og vi har endnu ikke prøvet nogen apps, telefonen ikke har haft kapacitet til at skulle køre.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Vurdering:
DEL
Tidligere artikel2016’s tre bedste smartphones
Næste artikelEr den nye iPhone 7 pengene værd?