DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der findes nok ikke mange under en vis alder, der ikke forlængst har taget e-handel til sig, og føler sig trygge ved at indtaste kortoplysninger, navn og adresse og få dage efter modtage det bestilte, om det så er elektronik, madvarer, babytøj eller noget helt fjerde eller femte.

I langt de fleste tilfælde er dette da også helt uden nogen former for problemer, men i takt med at flere og flere har taget e-handlen til sig, er der også kommet flere og flere kreative butikker, der sælger varer, der ikke altid er i den stand man forventer eller måske endda slet ikke findes.

Der er især to brancher der er hårdt ramt på dette punkt. Det er modebranchen, hvor en lang række brodne kar sælger dyrt designertøj til priser der er langt under butikkernes. Ofte er priserne dog så lave af den ganske simpel grund, nemlig at der er tale om kopier og falske varer, der aldrig har set et italiensk modehus, eller hvad det nu er man tror man har købt.

Den anden branche der er hårdt ramt er elektronikbranchen, hvor det også flyder med webshops der sælger falske produkter og dårlige produkter af eksempelvis powerbanks og mobiltelefonbatterier, der i sidste ende kan vise sig at være en rigtig dyr forretning, da de kan ødelægge langt mere end de gavner.

Der findes naturlig masser af butikker du ikke behøver være nervøs for at handle ved, og generelt er det meget enkelt, at hvis du har hørt om dem, kan du højst sandsynligvis stole på dem. Så Wupti, power, elgiganten, whiteaway og alle de andre store kæder er der naturligvis ikke noget at være bekymret for.

Der findes også mange mindre shops, hvor du trygt kan handle. En af dem er Pricepusher.eu der er en portal der netop KUN henviser til shops der er e-mærket.

DEL
Næste artikelEr den nye iPhone pengene værd?