DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mange mennesker ender med håret i postkassen, når de får deres første regning, efter de har skiftet til et abonnement, der inkluder streamingtjenester.

Det betyder, at det altså ikke ender med at være en billig løsning. Mange mennesker glemmer nemlig at tænke på, de også skal have ekstra data, hvis de vælger et abonnement, der indeholder streamingtjenester.

Og netop streamingtjenester er noget, der er blevet rigtig populært for de forskellige streamingtjenester at inkludere streaming-tjeneser som Spotify, HBO, Viaplay og C-More.

Det skyldes, at der findes mange forskellige måder, hvorpå teleselskaberne skal reklamere for dem selv. Det er sådan, at det er de færreste, der genre vil have sms’er og opkald i deres abonnement. Bedste mobilabonnement med musik.

Flere vil gerne have, at de kan få mere data, end de har været vant til før.

Hvor meget data skal man bruge, førend man har nok?

Det er ikke et spørgsmål, der er let at svare på. Det kræver nemlig, at du finder ud af, hvor meget data, du skal bruge. Derfor skal du altså finde ud af, hvor meget streaming du skal bruge i løbet ad sådan en måned, hvor abonnementet løber.

Du kan eksempelvis prøve at finde ud af, hvor mange timer du hører musik hver dag. Du kan jo starte med at tage tid, når du hører musik, ellers kan du selvfølgelig også finde ud af det ved at kigge i din Spotify-historik.

Men det kan godt være lidt besværligt og tage lang tid, og derfor er det ikke nogen god idé, hvis du vælger at finde ud af det, fordi, hvis du ikke har noget abonnement i forvejen, så vil du hurtigt opleve, at det kan komme til at blive rigtig dyrt.

Derfor; husk altid at tjekke, om du har et abonnement, der inkluderer streaming, inden du begynder at tage tid på, hvor streaming du bruger.