DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er de færreste, der har en printer i deres hjem. Det skyldes, at der sjældent er behov for at printe noget ud, da de fleste render rundt med deres egen, personlige notesbog i lommen; mobiltelefonen.

Dog er det i nogle tilfælde praktisk at have en printer stående. Det kan være, at du er studerende, at der er behov for det i forbindelse med dit arbejde, eller at du simpelthen bare synes, at det er mere praktisk at have en printer stående og derfor gerne vil invester i en.

Uanset grundlaget for dit printerbehov, så er det vigtigt, at du ikke kaster dig ud i projektet helt hovedløst, men lige arbejder lidt på at orientere dig omkring dine arbejdsopgaver.

Hvad skal din printer bruges til — og dermed kunne?

Først og fremmest skal du bestemme dig for, hvilket behov, du har, som din printer skal kunne opfylde. Hvis du bare skal printe et par sider en gang imellem, så bør du ikke bruge alverden på printeren. De kan faktisk fås relativt billigt, og derfor vil du gøre klogt i at investere i en printer, som ikke koster alt for mange penge.

Skal du derimod bruge printeren til at printe ting ud, der er lidt mere avancerede, og måske endda printe ret ofte, så koster printeren selvsagt mere. Her kan du spare penge, hvis du investerer i kompatible blækpatroner som eksempelvis kan fås hos InkPro.dk.

Den eneste forskel, der er på originale printerpatroner og de kompatible versioner, er, at de kompatible printerpatroner ikke bliver produceret af de originale printerfabrikanter — altså dem, der har produceret printeren, hvori printerpatronerne skal sidde.

…og der er også en til forskel. Prisen. De er nemlig langt billigere og koster ofte under det halve af, hvad en originale blækpatron koster. Der er altså mange penge at spare, hvis du investerer i noget blæk, der ikke er originalt, men som printer lige så godt.