DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er efterhånden blevet en tradition at elektronikgiganten udgiver nyt design hver andet år. Årene imellem kommer der en S-model, som har samme design, men indmaden er opdateret gevaldigt. Men er det pengene værd at opdatere til 7’eren, hvis du i forvejen har en 6S’er? Få svaret her.

Apple har fået lidt slag i pressen for at komme med et design der ligner den foregående iphones lidt for meget, nemlig iPhone 6. Dog er specifikationerne i den nye iPhone styrket op nærmest alle punkter. Både skærm, højtalere, processor, kamera og meget mere er nu bedre, men er det nok for forbrugerne? Svaret er Ja. Det er sandt at designet ikke har ændret sig det store, dog har Apple i år udgivet 2 nye farver, nemlig jetblack og black.Godt nok er det kun farverne, men for folk som går op i design, har disse 2 nye farver en stor betydning. Jetblack som var den mest eftertragtede farve da iPhone 7 kom frem, var i restordre i flere uger efter lanceringen. Selvom designet ikke umiddelbart ligner en fornyelse, er der flere ting, som er forbedret. I bunden af iPhone 7 danner to højtalere symmetrisk placerede omkring lightning-porten(opladerstikket)- mod en før. På siderne er 7’eren stort set identiske med 6’eren. På bagsiden er der sket en del, antenne striberne er pakket lidt af vejen, hvilket giver et enklere, renere udtryk, de sætter stadig rundt i toppen af telefonen. Kameraet har fået et væsentligt større glasparti foran modulet, og optikken stikker stadig ud, som på iPhone 6 og 6S.

Spørgsmålet om, om du skal opgradere til 7’eren hvis du har 6 S’eren er svært. Hvis du er lidt en gadgetfreak, og bruger mobilen mange timer om dagen, skal du opgradere til 7’eren. Opgradere enkelt ved sammenlign priser på mobiltelefoner uden mobilabonnement, og finde den bedste pris på den nye iPhone 7. Alternativt kan du købe telefonen på afbetaling, uden renter og gebyr ved mange af de store teleselskaber.