DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der er hverken noget sejt eller smart ved at køre uden cykelhjelm. Størstedelen af de cyklister, der kommer galt alvorligt afsted, kommer alvorligt galt afsted, fordi de ikke havde cykelhjelmen på. Du tænker måske ikke, at det kommer til at gå ud over dig, fordi du er en dygtig cyklist. Men det betyder ikke særlig meget, hvis det er trafikken omkring dig, der er skyld i, at det går galt. Hvis en uagtsom bil svinger til højre, eller en cyklist foran dig bremser lidt for hårdt op. Du rammer nemlig jorden med en meget hård kraft, når det går galt. Og det kan gå ud over hovedet. Alle eksperter er enige: Du bør ikke cykle uden cykelhjelm.

 

Kvaliteten er altid pengene værd

Når det handler om dit hoved, så er der meget, du vil gøre, for at du ikke kommer galt afsted. Hovedskader er nemlig noget af det mest ødelæggende for dit velvære. Derfor er det altid en god investering at få dig en ordentlig cykelhjelm, der beskytter din øverste etage. Du er ikke meget værd, hvis først lyset bliver slukket deroppe. Denne cykelhjelm fra ABUS er af den højeste kvalitet, og du kan være sikker på, at den yder maksimal hovedbeskyttelse til dig.

Dit hoved er ikke usårligt

Når du falder på cyklen, slår du dig rigtig hårdt. Det gør du, fordi du har fart på, og den fart betyder, at når du rammer jorden eller noget andet, så rammer du det rigtig hårdt. Det gælder faktisk også, hvis du bare vælter fra en stående position, fordi du samler så meget fart op på vej ned. Det sidste, du vil slå hårdt, er dit hoved, men når det går galt på cyklen, når du ikke altid at beskytte det. Hvis det overhovedet hjælper. Cirka 500 cyklister kommer alvorligt til skade hvert år. Vær ikke en af dem.