DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Har du en hjemmeside? Det kan der måske være flere årsager til. Men for de flestes vedkommende vil det i høj grad handle om at kunne vise en selv, ens virksomhed eller visioner frem til andre. Din hjemmeside skal altså være et sted, hvor andre kan finde dig. Og så er det altså også vigtigt, at alting fungerer, som det skal.

Få en velfungerende hjemmeside

En hjemmeside skal allerhelst virke enkel at bruge. Der skal være gjort noget ud af, at alle funktioner er intuitive at bruge, og at alting fungerer gnidningsfrit – også selvom tingene måske i virkeligheden ser fuldstændigt anderledes ud bag facaden.

For de bedste hjemmesider er bygget på en masse kodning, der skal gå op. Og hvor der er kodning, er der altid en risiko for, at der kan opstå fejl. Nogle gange kan det endda være svært at forudsige, hvad der vil virke, og hvad der ikke vil. Og det er netop derfor, du er nødt til at tjekke alting efter.

Sådan sikrer du, at alt fungerer gnidningsfrit

Det handler altså om at tjekke alle funktioner på din hjemmeside efter. For du kan nemlig ikke altid regne ud på forhånd, hvor der eventuelt kunne opstå problemer.

1902software.dk kan hjælpe dig med at tjekke alt efter. De har nemlig eksperter, der står klar til at gennemføre QA-testning.

Nogle af de ting, du skal sikre dig, er:

  • At alle links leder til de rigtige sider
  • At din hjemmesider fungerer på flere browsers og enheder
  • At alt indlæses optimalt

Alt dette er med til at give besøgende på din hjemmeside den bedste oplevelse. På den måde betyder det også meget for deres indtryk af dig.

Vis dig frem fra din bedste side

Og grunden til, at det er så vigtigt, at du får den optimale brugervenlighed på din hjemmeside, er, at det for besøgende vil afspejle dig. Det sender nogle signaler til de besøgende. Det er signaler om, hvem du er, hvor troværdig du er, hvor godt du har styr på tingene og så videre.

På den måde bør du også bruge din hjemmeside til at vise dig fra din bedste side. Det indbefatter, at tingene fungerer optimalt.

I virkeligheden handler det i høj grad om, at der ikke skal være noget særligt at lægge mærke til. For de fleste er vant til at besøge mange hjemmesider i løbet af dagen. Det er derfor ofte først, når tingene ikke fungerer, at dine besøgende vil bide mærke i det.

Det kan derfor også være vigtigere, at alting virker efter dine intentioner, end at din hjemmeside nødvendigvis ser ud af noget særligt. Selvom udseendet selvfølgelig også betyder noget.

Undgå store potentielle tab

Har du noget, du prøver at sælge, så er det naturligvis også vigtigt, at du ikke risikerer at miste penge. Men det er desværre en reel risiko, når der er fejl på din hjemmeside. Det kan derfor være blot endnu en god grund til at tjekke alting efter på din hjemmeside.