DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Har du et produkt, en begivenhed eller en sag, som du ønsker at skabe opmærksomhed omkring? En reklamefilm kan være vejen ind til folks hjerter – og hukommelse. Med god storytelling, fængende speak og masser af følelser kan du sikre dig, at din reklame bliver husket og dermed skaber mersalg for din virksomhed eller sag.

Skab en fortælling, der spiller på følelserne

Når det drejer sig om reklamer, så rammer den gode fortælling. Ved at gøre din reklame til en hel fortælling, bliver folk mere fanget, når de ser reklamen, og dermed bliver de både mere opmærksomme på, hvad der egentlig bliver sagt, og de husker den også bedre efterfølgende.

For at skabe den gode fortælling handler det om at spille på følelserne. Det kan både være med humor eller ved at få seeren til at blive rørt. Her må der gerne sættes ind på alle sanser.

Få en speaker med en stemme, der passer til den fortælling, som du ønsker at fortælle. Speakeren spiller en stor rolle i lydbilledet, og lydbilledet er afgørende for vores oplevelse af en reklame. På https://www.speakstudiet.dk/ kan du hyre den speaker, som du synes matcher bedst din reklame-opgave.

Vi husker slogans

Du har helt sikkert taget dig selv i at synge en butiks slogan inde i hovedet, når du så en reklame eller et skilt for den pågældende butik. Et slogan er en enkelt sætning, som understreger nogle værdier, som du ønsker at din virksomhed eller sag forbindes med. Det kan være, at det er billigt, for alle, hurtigt eller nemt.

Det er en god ide at få speakeren til at slutte af med sloganet, da det er det allersidste fra en reklame, som vi husker bedst. Når reklamen slutter, er det dermed sloganet, som vil være tilbage i seerens bevidsthed.