DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Babyalarmer er dyre, så hvorfor ikke bruge telefonen i stedet? Det er let, og faktisk fungerer det faktisk rigtig godt. Her kan du læse, hvordan du forvandler din telefon til en fremragende babyalarm — så du aldrig skal være i tvivl om, hvorvidt din lille guldklump er vågen eller snorker under sit uldtæppe.

Det er nemt at holde øje med dine børn via din mobiltelefon. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller ude i haven.

Nr. 1: Smart Babyalarm — fungerer både til iPhone og Android

Med telefonen kan du hele tiden se dit barn på skærmen. Bevæger barnet sig eller laver lyde, så sendes der helt automatisk et alarmsignal til dig, så du bliver opmærksom og kan tjekke, om dit barn er okay, direkte på skærmen. Det er altså slut med at styrte ind for at se om dit barn har det okay.

Hvis dit barn bevæger sig, kan du dreje kameraet — uanset om du bruger iPhone, iPad, Android, PC eller Mac — så du kan følge med på din skærm, så længe du har adgang til internettet via din mobile enhed eller computer. Det gør det også muligt at følge med, selvom du ikke er hjemme.

Babyalarmen kan fås adskillige steder, og den gør det altså muligt at overvåge dit barn, når du ikke selv er til stede.

Nr. 2: Nobby — Danskproduceret babyalarm til telefonen

Den danske virksomhed Develco har udviklet en babyalarm, Nabby, der kan anvendes til at overvåge dit sovende barn med en Android eller iOS-enhed.

For at få systemet til at fungere, skal du installere en app på din telefon, der herefter opfanger babyalarmen, således de to enheder bliver parret. Dette gøres via Bluetooth. Og bare rolig, alarmen kan kun forbindes til telefonen i det sekund, den tændes.

Den er ikke søgbar på andre tidspunkter så naboer og andre kan koble på babyalarmen. Der er altså intet at frygte i den forbindelse. Kan købes på nettet til en udsalgspris på cirka 850 kr.