DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Med forårets kommer også konfirmationerne og når først vintergækkerne har lagt, titter konfirmanderne frem og de kære små træder ind i de voksnes rækker. Ikke meget har forandret sig for konfirmanderne udover prisen på deres gaver – så det gælder om at spare op og være ude i god tid. Vi har samlet 3 gode elektronikgaver til den unge konfirmand.

Generelt kan det være en jungle at overskue de mange muligheder, men der er flere sider, som samler gaveideer til ham. Livingshop.dk er gode til dette, men vi har alligevel fået samlet tre gode gaver til konfirmanden.

Nintendo Switch

Nintendo Switch er den syvende konsol fra de kreative japanere og denne gang er der virkelig lagt i ovnen til leg og læring. Konsollen kan sluttes til fjernsynet, men det kan også transporteres videre med eksterne controllere og sidst men ikke mindst er selve konsollen en skærm, som man kan stille og trådløst spille til. Nintendo Switch har en startspris på 2700 og er i handlen fra midten af marts måned.

Kreafunk aGem Høretelefoner

God lyd har altid været vigtigt for unge mennesker, men aldrig tidligere har der været så stor fokus på, at høretelefoner også skal være æstetiske smukke. Kreafunk aGEM høretelefoner i sort har et stilrent look, lyder som en million og så koster de ikke så meget at konfirmationsbudgettet sprænges. Sprængning oplever konfirmandens trommehinder heller ikke, da han får god lyd med god sikring, så ørene ikke lider overlast. Du kan købe dem her. 

Droner – fremtidens legetøj

Skal du virkelig forkæle konfirmanden med et fedt stykke elektronik, så kig op og lad dig inspirere. Overalt flyver droner rundt i luften – eller måske efter konfirmationstiden er overstået. Vi spår i hvertfald, at droner bliver det helt store for dette års konfirmander. Store eller små og med hvor mange rotorer skal jeg købe.

Lad os spørge målgruppen. Youtuberen Emil Hallengreen har netop investeret i ny drone og fortæller om den her.