DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Vi lever i en digital tidsalder, hvor der aldrig har være flere løsninger, end der er i dag, og hver dag kommer der flere. Et af de vigtigste begreber i denne digitale tidsalder er apps. Apps som står for applikationer er jo egentlig bare programmer på en digital platform, men alligevel var det først, da den populære smartphone gjorde sit indtog, at ordet app blev en integreret del af folkets ordforråd. I dag findes der apps til uendeligt mange formål, og der bliver hele tiden lavet nye. Mange af disse apps er mere eller mindre ligegyldige, men langt de fleste af dem er meget nyttige i vores hverdag. Flere nye populære apps har den funktion, at de kan styrer forskelligt digitalt inventar i hjemmet, hvilket fx inkluderer gardiner, termostaten, ovnen, køleskabet osv. Men der findes dog stadig flere produkter vi stadig venter på at kunne styre med vores smartphones, dette kommer der 2 eksempler på herunder.

Hæve/sænkeborde

De fleste kender hæve/sænkebordene som en del af kontoret eller klasseværelset, og de er også meget smarte, hvis man bliver træt af at sidde ned i flere timer i træk. Hæve/sænkebordene kræver i dag, at man holder en eller to knapper inde for at hæve eller sænke bordet, men når vi alligevel har mobilen ved hånden, så hvorfor ikke bruge den? Indtil videre kan man dog købe de normale hæve/sænkeborde her.

Vinduerne

I de fleste hjem skal man rundt manuelt, hvis man vil åbne eller lukke vinduerne. Nogen steder kan man dog åbne og lukke sine vinduer med en fjernbetjening, hvis man altså har de rigtige vinduer. Men efterhånden som fjernbetjeninger bliver et mere sjældent syn, så vil det være smart at kunne åbne og lukker samtlige vinduer i hjemmet med et enkelt tryk på sin smartphone. På den måde vil man kunne klare samtlige vinduer i hjemmet fra sin sofa af.