DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Næsten alle i dag har brug for at have en printer stående i hjemmet, da vi får det meste af vores post digitalt i dag, så hvis noget skal underskrives, skal man printe det ud for at underskrive i hånden og så skanne det ind igen. Vi forsøger her i artiklen at fortælle om de forskellige typer printere der findes, så du finde den type printer der matcher dine behov 

Photo printer 

Hvis du ønsker selv at printe billeder ud, i stedet for at få dem fremkaldt, så kan de anbefales at købe en photo printer. Denne type printer kræver ofte mange forskellige printer patroner for at kunne printe de bedste billeder. Du kan vælge at printe på photopapir eller på alm. A4 papir. 

Office printer 

Hvis du kun har behov for at printe dokumenter ud, kan det anbefales at købe en officeprinter, gerne med skanner da du som tidligere nævnt, kan komme ud for at skulle skanne ting ind og sende tilbage. 

Blæk Vs. Laser 

Der findes to typer printere, den ene og mest benyttede er blækprinteren. Den anbefales hvis du printer mange billeder eller dokumenter ud med mange forskellige farver. Hvor laser printeren anbefales, hvis du printer mange alm. Dokumenter i sort hvis ud, da den er hurtig og holder længe. En laser printer patron er dyre end en blækpatron, men holder også meget længere. 
Det anbefales derfor at have en laserprinter, hvis du har et kontor, eller på arbejdspladser, hvor der printes mange dokumenter ud. 

Valg af printer ud fra printerens patroner 

Det kan godt betale dig at købe en printer alt efter hvilke patroner printeren bruger. Nogle patroner er nemlig meget dyre end andre, selvom kvaliteten kan være den samme. Det kan derfor være en god ide at danne sig et overblik over hvad printerpatroner koster, inden du køber en printer.