DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Har du en bil, hvor du godt kunne tænke dig at opgradere den uden at det koster mange penge? Så kan der være forskellige muligheder herfor. Det er ikke hver dag, men skifter sin bil ud og dermed fortjener både den og du, at den løbende bliver vedligeholdt og opgraderet, så den holder i lang tid og I har glæde af hinanden i mange år fremover. Her i denne artikel vil vi se på, hvordan du kan opgradere din bil på en nem og endda luksuriøs måde, så den fremstår knivskarp. Læs med her.

Luksuriøse bilmåtter

Du kender sikkert godt de almindelige bilmåtter af gummi, der ligger nede foran førersædet og ved passagersæderne. De kan også være af et materiale, der skal bankes godt for at støv, skidt og sten ikke sætter sig fast i det tæppelignende materiale, som de er lavet af. Men har du tænkt på, at du kan få nogle utroligt lækre luksuriøse bilmåtter, der er lavet af læder og specialsyet til din bil? Det er ikke nær så velkendt, men det findes lige her og de er utroligt holdbare, fordi de er lavet af læder.

De ser godt ud og giver bilen et luksuriøst look og en flot finish. Derudover er de nemme at vaske og smøre og vedligeholde, så de holder i lang tid. De passer især godt til en bil, der har læderbetrukne sæder, men alle biler kan blive opgraderet med disse lækre bilmåtter.

Få specialdesignet bilmåtterne

Det kan være, at din bil har nogle særlige mål, der skal vejes af, når du bestiller de luksuriøse bilmåtter. Det kan sagtens klares og er værd at investere i, så de passer perfekt til netop din bil. Der kan hurtigt falde skidt, sten og grus ned i revnerne på bilen, hvis måtterne ikke passer perfekt og måske ikke når helt ud til kanterne. Det kan skade bilen i det lange løb, fordi det skurrer mod underlaget i længere tid.

Det giver også en bedre hygiejne, at der ikke kan slippe snavs og skidt ned på gulvet, men holdes på måtterne og dernæst tømmes ud af bilen fra måtterne. Læderet gør også, at skidt og snavs ikke lagrer sig i underlaget, men lægger sig på overfladen af måtten og dermed er nemmere at rense af.

Få vasket og støvsuget bilen

Det kan synes som en selvfølgelighed, men mange glemmer, hvor ny og luksuriøs bilen kan fremstå, hvis den får en flot bilvask med voks og undervognsbehandling og samtidig bliver støvsuget indvendigt, hvor alle overflader også rengøres og gives et bestemt biloverflademiddel. Sæderne kan også sprøjtes med renseskum og dernæst tørres af, så de er helt rene igen. Alt i alt giver det en flot finish og lækkerhedsfølelse i bilen, som kommer til at fremstå som ny.

Man kan enten selv gøre det med en støvsuger og en spand vand med bilsæbe i, eller du kan køre den ind i en vaskehal og få den vasket her. Fordelen er her, at den også bliver undervognsvasket og vupti: En luksusbil på ny!