DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mange danskere går lige nu og håber på, at alt nok skal gå. Sådan i bred forstand. Og det skal jo nok også, men når det kommer til at sikre sin store øjeblikke i form at video og billeder, så gælder det om at være så sikker, som overhovedet muligt.

Man siger, at der findes to slags mænd; dem der græder, og dem der tager backup. Og det er der jo nok noget om, for har man først prøvet at miste sin telefon eller computer med alle familieminderne på, så ved man, hvilken smerte det kan påføre et menneske, at miste alle sine fotos.

Det kan være mange ting man mister. De pinlige billeder fra din firmajulefrokost, ferieminderne fra Rhodos eller måske dine børns første år. Tabene kan være store. Derfor gælder det virkelig om at sikre sig.

Backup i skyen er vejen frem.

Mange smartphones har indbyggede programmer, som sikrer, at dine fotos aldrig går tabt.

Har du f.eks en iPhone fra Apple, kan du nemt sikre dine fotos ved at aktivere Apples egen iCloud funktion, hvor billederne automatisk uploades med backup i skyen, hvilket vil sige, at dine billeder altid er sikret. Og prisen? Den er under 10 kr. per måned.

Gemmer du dine billeder på flere platforme, er Dropbox en god ide, netop fordi den er platformsuafhængig. Det vil sige, at du kan bruge den på tværs af alt.  Gem dine billeder på din PC og de er også tilgængelige på din smartphone og vice versa.

Tag valget nu og gå fremtiden sikkert i møde

Apples iCloud og det uafhængige DropBox er anbefalet her, fordi de er brede og alment kendte. De er med andre brugertestet og sikret. Men der findes et utal af muligheder indenfor backup, så det gælder for brugeren om at få taget et valg og så ellers komme i gang med at sikre sine aktiver inden uheldet er ude.