DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

I hundredvis af år har vi været vant til at bruge flere timer ude i skoven, for at fælde træer til brændeovnen, eller betalt dyre domme for at få det hjem fra en skovhugger. Og når brændet så er kommet hjem, så har man brug en masse tid på at finde et sted det kan stå i tørvejr, som aldrig har været lige ved siden af brændeovnen. Varmen fra en brændeovn har heller aldrig været helt kontrolleret, og indimellem har det været alt for meget, og man følte at man sad i en sauna, når der var fyret op.

Stop besværet nu

I dag er alt dette besvær ikke længere nødvendigt, da teknologien har nået helt nye højder inden for varmekilder i hjemmet. I dag er det nemlig muligt at have fuldt kontrol over sin varme, og bestemme helt detaljeret hvilken grad der skal være i dit hjem. Dette er muligt hvis du vælger at opsætte et pillefyr i dit hjem, i stedet for din brændeovn. Med et pillefyr slipper naturligvis også at bruge brænde, i stedet skal du bruges de såkaldte træpiller, som pillefyret selv kan finde ud af at sortere, ud fra de instrukser, som du har valgt at give den.

Styr fra din telefon

Som sagt før, er det muligt at opkoble dit pillefyr til dit WIFI, hvilke gør det muligt for dig at styre dit pillefyr via din telefon, og på den måde programmere din varmestyring lige meget hvor du befinder dig i huset – dette er f.eks. muligt med pillefyr modellen Blackstar Plus. At varme sin bolig op, har altså aldrig været nemmere end det er i dag, og derfor at efterspørgslen på pilefyr i dag og vokset markant. I dag er der over 7000 pillefyre registreret via WIFI, og tallet bliver kun større og større, for hver år der går. Så hvorfor bliver ved med besværet, når det kan gøre enkelt og nemt, med et pillefyr.