DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

I højere grad end nogensinde før lever vi nu i et digitaliseret samfund, hvor digitale løsninger gennemstrømmer samtlige aspekter af vores hverdag. Uanset om det er vores fritid eller vores arbejdsdag, så bruger vi hver dag forskellige udgaver af it – baserede løsninger. Derhjemme benytter vi os primært af digitale platforme som computere, tablets og smartphones til underholdning, imens vi på arbejdet bruger de samme digitale platforme til at fremme virksomhedens drift. Hvordan de it – baserede løsninger hjælper med det, kan i læse mere om herunder.

Hold styr på al virksomhedens data med et ERP – system

ERP står for enterprise ressource planning og hjælper med at samle data fra fx salg, køb, lager, økonomi og logistik et sted, så alle nemt kan tilgå den. Dette skaber en mere sammenbundet virksomhed, hvor samarbejdet imellem afdelingerne går hurtigere og gnidningsfrit. Dette hjælper virksomheden med at spare tid og penge, da arbejdet bliver gjort hurtigere. ERP – systemet kan desuden skabe bedre relationer med kunderne, da det kan give dem god indsigt i, hvordan virksomheden drives.

Få digital assistance til korrekt tidsregistrering

Tid er penge. Det er nok den en af de ældste læresætninger inden for forretning, men dette gør den ikke mindre sand. Det er derfor vigtigt at man i virksomheden holder styr på, præcist hvor meget tid der bliver brugt på de forskellige opgaver. På den måde for kunderne den rigtige mængde opmærksomhed, og de ansatte får den rigtige løn hver gang. I kan finde digital assistance til tidsregistrering her.

Hjælp projektets gang med et digitalt projektstyringsværktøj

For at en virksomhed skal kunne udvikle sig, skal der løbende afvikles forskellige projekter. Et projekt er dog et organisk forløb som består af flere forskellige ansatte, opgaver og aspekter. For at et projekt skal lykkes, skal alle disse ting samarbejde optimalt. Her kan et digitalt projektstyringsværktøj hjælpe med at give et meget bedre overblik.