DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Microsoft Dynamics NAV, er et dansk økonomistyringsprogram, som kan tilpasses efter alskens brancher og virksomheder– uanset om de er store eller små. Dette økonomistyringsprogram kan være særdeles behjælpelig, når din virksomhed skal automatisere og skabe forbindelse mellem regnskab, salg og administration.

Ydermere er programmet optimeret med en ny brugerflade, er understøttet med GDRP og har adgang til diverse apps samt Dynamics 365-moduler, som er med til at dække alverdens forretnings- og branchebehov. Har du brug for support eller uddybende information, kan du læse mere her.

Hvad kan det nye Dynamics 365 Business Central?

På trods af lanceringen af det nye produktnavn, har programmet stadig de samme velkendte funktioner og brugergrænseflade mm., som det gamle program havde. Dog er der blevet tilføjet enkelte forbedringer, som gør programmet mere brugervenligt og effektivt.

Med det nye program er det nemlig muligt at lave analyser og statistikker på alt slags data, som din virksomhed arbejder med. Endvidere kan du opsætte forskellige automatiserede opdateringer af beregninger og data, hvilket vil spare dig og din virksomhed for en del tid.

I og med at Dynamics 365 Business Central er et cloud-baseret økonomisystem, skal du ikke forholde dig til hverken køb af software eller hardware. Microsoft leverer det hele som en del af deres service, og kan indstilles til den enkeltes behov.

Skab kontrol og overblik over din virksomheds økonomistyring

Med det nye økonomistyringsprogram er du sikret, at du får en god kundetilfredshed, da programmet er indstillet til at være meget overskueligt og administrativt i forhold til din produktion, lager, ordrer og kreditorer. Derudover giver programmet mulighed for, at du kan kommunikere med din bank omkring dine indbetalinger og udbetalinger med ‘Payment Management’. Du kan sågar konkurrere med udlandske konkurrenter, da programmet understøtter udenlandsk valuta og forskellige sprog.