DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Skal du holde en stor fest? Når du skal holde en større fest, kræver det både en masse planlægning og udstyr. Specielt hvis du holder festen derhjemme, er der mange ting at holde styr på. Hvis du gerne vil have mindre at se til, er det muligt at holde din fest på et hotel el.lign., hvor de står for det hele. Vælger du alligevel at holde festen derhjemme i et festtelt, er der en masse forskelligt udstyr, der er godt at have.

De praktiske og basale ting

Når du skal have stablet en fest på benene derhjemme i din have, er det først og fremmest vigtigt at finde et festtelt, der passer til antal gæster. Til festteltet har du også brug for både gulv, borde og stole. Det er alt sammen noget, der er nemt at leje på nettet. Dertil er det også nødvendigt med nogle gasvarmeblæsere, så der ikke bliver helt koldt i teltet sent på aftenen.

Udstyr til musik og sang

Der er ingen fest uden musik og sang, så det skal du selvfølgelig også have fundet udstyr til. Først på dagen kan musikken fungere rigtig godt som baggrundsstøj, hvorefter den senere på aftenen kan blive skruet op, så der kan danses og synes til ud på natten. Du kan f.eks. leje et stort anlæg, hvor du kan sætte en playliste til at køre. Ellers kan du leje en jukebox, hvor dine gæster selv kan ønske sange. Hvis du vil gøre det ekstra sjovt, kan du leje en mikrofon, så der er lagt op til at synge med. Find det bedste lydudstyr her.

Skab stemning med lysudstyr

Valget af dit lysudstyr afhænger meget af, hvilken stemning du vil skabe. Du kan pynte op med lyskæder, for at gøre det rigtig hyggeligt. Men du kan også leje diskolys, diskokugle m.m., for at skabe en virkelig festlig stemning.