DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Dynamics 365 Business Central er en yderst veludviklet teknologisk service. Det er nemlig en komplet forretningsløsning der indeholder stort set alt du kan forvente at en hel forretningsløsning indeholder. Den er udviklet af nogle kloge hoveder der har forstand på teknologi og IT i det hele taget. Den er udviklet specielt til virksomheder med nogle specifikke behov, som denne forretningsløsning dækker.

Egentlig er Dynamics 365 business centraludgaven fra 2018, som er tjekket igennem og har fået nyt navn. Denne tjeneste bruges 100 procent virtuelt og skal faktisk ikke engang hentes ned på computeren. Den skal blot åbnes på en browser. Dette betyder at du ikke bruger plads på din computer på at have dette program.

I dybden med Dynamics 365 Business Central

Det er en enkelt service med dette program, men der er nogle valg under dette der beslutter hvad du kan med programmet (vælger du at få programmet, vil du få hjælp til dette og blive rådgivet hele vejen igennem det, så du/I kan finde den der passer dig og din virksomhed bedst.) Der er en standard pakke med denne forretningsløsning og der er en videreudviklet pakke som er premium-pakken.

Med standardpakken kan du egentlig i mange tilfælde nok. Med standardpakken, får du ikke servicemodulet og produktionsmodulet med. Det gør du i Premium pakken. Det er dog ikke i alle tilfælde en nødvendighed. Det hele bunder selvfølgelig i dig og din virksomheds behov. Standardpakken er i nogle tilfælde nok, men dette vil du løbe igennem med en professionel, hvis du beslutter dig for at du gerne vil have dette program.

Detaljerne om diverse om pakkerne

Under de to pakker, er der flere muligheder. Du kan for eksempel vælge on-premise udgaven. Denne udgave er ikke i skyen, den opdateres ikke automatisk. Derudover skal den afvikles på din virksomheds egen IT samt du får ingen apps fra Microsoft Appsource. Dog kan du heldigvis vælge udgaven der hedder on-premise (Hosted). Dette vil sige at du kan søge om en hosting leverandør vil hoste programmet for dig, så det ikke skal afvikles på virksomhedens egen IT. Derudover bliver det stadigvæk ikke opdateret automatisk og du vil heller ikke får apps fra Microsoft Appsource.

Den sidste pakke der hedder Cloud giver dig alt i en. Den er i skyen hvilket gør det meget nemmere for dig og betyder at den automatisk bliver opdateret og at du og din virksomhed får adgang til apps fra Microsoft Appsource.