DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Den 7. september lancerede Apple deres nye iPhone, nemlig iPhone 7. Rygter havde længe gået, og der var stor tvivl om hvad telefonen egentligt skulle hedde. Nogle regnede med at Apple blot ville kalde den “the new iphone”, men Apple holdte sig til traditionerne og telefonen blev altså døbt iPhone 7. På samme tid udgav de storebroderen 7 Plus, og for første gang i historien er der tekniske forskelle på de 2 modeller, ud over skærmens størrelse. Men er de nye telefoner pengene værd? Vi kommer med et bud her.

En af de største forskelle på iPhone 7 frem for iPhone 6S, er hjem-knappen. Touch sensoren er blevet meget mere følsom og reagere lang hurtigere end den tidligere. Derudover er knappen ikke længere en rigtig knap, men blot touch. Designet minder meget om iPhone 6S og det er ikke de store forskelle på det punkt. Dog er telefonen kommet i en udgave som de kalder jet black, og er skinnende sort, ligesom skærmen, hvilket pepper designet lidt op. Den normale iPhone 7 har et enkelt 12 MP kamera placeret på bagsiden, hvorimod plus modellen har 2 kamera placeret på bagsiden. Det ene er det samme kamera med 28 millimeter-linse, som sidder i iPhone 7, mens den anden er en 56 millimeter-telelinse. I samarbejde gør de det muligt at zoome optisk — og det er første gang, det kan lade sig gøre på en mobiltelefon.

Er det den bedste iPhone?

Den bedste iphone til dato er naturligvis den nye iPhone 7. Men hvis du allerede har en iPhone 6S er det ikke de største forskelle du vil kunne mærke. Men hvis du ligesom mange Apple tilhængere, bare må eje det nyeste nye, vil vi anbefale at prøve plus modellen, for at opleve det lækre dual kamera, som tager ekstremt flotte billeder.