DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der findes rigtig mange forskellige grunde til, hvorfor du gør klogt i at skifte til en elektronisk dørlås. Det er nemlig meget smartere, og derfor bør du overveje, hvorvidt det er en mulighed, der ville gavne dig i din hverdag.

Efterhånden som der kommer flere forskellige typer på markedet, er det muligt at få nogle, der ikke er svære at montere — og som samtidig er mere sikre end en almindelig dørlås.

Hvis du læser med herunder får du et par gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du har bestemt dig for, at en elektronisk dørlås et et godt valg for dig. Eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt det overhovedet virker.

Har du brug for en elektronisk dørlås?

Først og fremmest er det vigtigt, at du undersøger, om det overhovedet er noget, der har nogen værdi for dig. Afgør med dig selv, hvorfor du overhovedet skal overveje at skifte til en lås. Der findes mange forskellige versioner på markedet, og nogle af dem har nøglekort, koder eller begge ting, som kan give dig adgang.

Yale Doorman er et eksempel på en elektronisk dørlås, der er let at montere og som faktisk ikke koster alverden. Hvis du er i tvivl om, om det er noget for dig, så kan du se mere på denne låsesmed fra Københavns side — se her: https://www.laasesmed-kobenhavn.dk/.

Skal du have en låsesmed til at skifte din lås?

Det er slet ikke sikkert, at du har brug for en elektronisk dørlås. Faktisk er det de færreste, der har brug en — men det kan være smart, selvom det ikke er nødvendigt. Og du skal ikke være bekymret for, om du kommer til at tabe dine nøglekort. Det er nemlig nemt at slette et nøglekort fra din lås.doerhaandtag