DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Går du rundt med en drøm at få en karriere inden for netværk? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte henne? Så kan du få svaret lige her. En god måde at starte på er nemlig med en Cisco CCNA Certificering.

At lære om CCNA behøver dog ikke være nogen besværlig ting for dig. Det er ikke sådan, at du selv skal ud på det store net og lede efter informationen. Du skal blot tage et enkelt kursus og en eksamen, og så har du en Cisco CCNA Certificering og er godt på vej til en karriere inden for netværk.

Cisco CCNA kursus med mange muligheder

Når du skal lære om Cisco CCNA har du den fantastiske mulighed at tage et Cisco CCNA kursus, og det er ikke engang et kursus, du nødvendigvis skal møde op til. Du har nemlig flere valgmuligheder. Du kan både vælge klassisk klasserumsundervisning og virtuel klasseundervisning. Men du har faktisk også en helt anden mulighed, du kan vælge et selvstudie, som er et online kursus, som du kan tage når som helst. Uanset hvilken mulighed du vælger, kommer du til at lære alt det om CCNA, som du har brug for.

Hvad lærer du?

Det er ikke muligt at inkludere alt det, du kommer til at lære på kurset, her. Men her kommer nogle af tingene. Det er intensivt kursus, som lærer dig om IP-teori, netværksadgang, IP-tilslutning og grundlæggende sikkerhedskrav. Alt sammen emner som er med til at give dig en grundlæggende viden om netværk. Viden du kan bruge til at tage din karriere i enhver retning.

Efter du har klaret kurset, er du som nævnt rustet til at kunne starte din netværkskarriere. Men du har også en anden mulighed. Du kan også vælge at arbejde videre, så du også kan få en Cisco CCNP Certificering.

Men før du overhovedet kan tage kurset, kræves det, at du har noget grundlæggende viden inden. Du skal have grundlæggende computerfærdigheder, færdigheder i PC-systemer, viden om IP-adresser og færdigheder med internettet. Har du dette, er du helt klar til at tage kurset.