DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Rygterne om den nye Samsung galaxy s8 bliver vildere og vildere. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af dem og finde ud af hvilke af rygterne vi reelt set kan forvente, bliver til virkelighed.

Samsung har været i voldsomt modvind her den seneste periode, på grund af de problemer med Galaxy Note 7. Kort fortalt, var der flere mennesker som oplevede at telefonen blev så varm, at den begyndte at gå i flammer. Problemet var så stort at Samsung, måtte trække modellerne tilbage og sætte produktionen i bero. Det fik fatale økonomiske konsekvenser for Samsung, og derfor er der ekstra store forventninger til den nye galaxy model.

Skal man tro de seneste rygter, der stammer fra den kinesiske tjeneste Weibo. Så vil Galaxy S8 formentlig få en octa-core processor på 3,2 GHz, altså en processor med 8 kerner, som efter rygterne tyder på bliver det højst sandsynligt af typen Snapdragon 830. Ligesom de også kommer med en model med Samsungs egen Exynos processor, der denne gang bliver Exynos 8895. Mange rygter lyder også, at telefonen skulle komme med en indbygget projektor, som der allerede har været i de tidligere modeller som Galaxy Beam 2 fra fra 2014. Det ventes også, at Galaxy S8 får 6 GB RAM – præcis som den meget omtalte Galaxy Note 7. Og så får den formentlig også en skærm med 4K-opløsning. Ligeledes bliver batteriet også opgraderet og skulle efter sigende indeholde hele 4.200 mAh, som vi må formode at de gennemtester 100%, så de ikke kommer ud for noget lignede som Galaxy Note.

Offentliggøres til MWC messen 2017

Samsung forventer at offentliggøre den nye galaxy til tech messen MWC som ligger i februar måned 2017. Her har de i de seneste par år lanceret topmodellerne i Galaxy S-modellerne. Priser og tilbud på Samsung telefoner uden mobilabonnement, vil komme lige efter lanceringen, og vi kan forvente at telefonen kommer i de danske butikker fra starten af Marts.