DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Næsten alle i dag har deres egen computer, hvilket giver os nogle helt andre muligheder i dag, end man havde for blot 20 år siden. Men der er ikke meget ved at have en computer, hvis du ikke har noget, som du gider bruge den til.

Der findes forskellige spil, som du kan spille på nettet, men disse er sjældent særlig udfordrende og meget korte. Det er derfor heldigt, at der også findes andre muligheder for spil end blot dem, du kan finde gratis på nettet. Disse spil vil som regel være langt mere interessante og gennemførte. Blandt disse gennemførte spil er det spil, som du skal høre om her.

Tag en rejse ud i fremtiden

Computerspillet som du skal prøve hedder Cyperpunk 2077. Det forgår i en action og eventyr verden mange år ude i fremtiden. I denne verden er kropsmodifikationer og implantater med forskellige evner blevet en stor ting. Evner som giver mange muligheder.

Den eneste ulempe ved spillet er, at det endnu ikke er udgivet, og du derfor er nødt til at vente på Cyperpunk 2077 release. Det er dog ikke helt så slemt, da Cyperpunk 2077 release datoen ligger allerede den 19. november 2020. Så det er ikke særlig længe, du skal vente, og den smule ventetid er spillet i den grad værd. Men du kan allerede nu forudbestille spillet, så når dagen indtræffer, er du sikker på at få det så hurtigt som muligt. Du skal nemlig ikke engang vente på, at det kommer med posten, du modtager nemlig blot en produktnøgle på din mail, som du skal bruge for at kunne downloade spillet.

Hvad skal du i spillet?

I spillet skal du styre en fredløs lejesoldat. Det er igennem de valg, som du vælger, han skal tage, at du får mulighed for at forme historiens gang og verdenen omkring dig. Overordnet er dit mål i spillet at finde frem til det meget specielle implantat, som giver udødelighed. Men undervejs i din eftersøgning, vil du støde på mange forskellige opgaver, som du skal klare dig igennem.