DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

I disse dage oplever flere tusinde brugere verden over, at deres computer tages som gidsler i et ondsindet komplot, hvor et botnet af computere inficerer uskyldige brugere med virus via udspekulerede e-mails.

I starten af maj begyndte en virus med kaldenavnet WannaCry at sprede sig over nettet. Og i takt med at computervira bliver mere og mere komplicerede, bliver det mere og mere vigtigt for brugere at sikre sig mod internettets mere suspekte filer og typer.

Sådan bliver du sikker

Når man vælger leverandør af antivirussystemer til enten din PC eller din Mac, skal du bruge lidt tid på research, for i en tid, hvor fake news og andet suspekt indhold spredes via sociale medier, er det vigtigt at have brugt godt med tid på at finde den rigtige leverandør. Brug eventuelt Trustpilot, hvor man kan se bedømmelser af antivirusprogrammer.

Totalsikring fra Chili Security er nødvendig

Danske Chili Security har udviklet et koncept, som hjælper danskerne til at sikre sig bedre på nettet. Med deres sikkerhedspakker, som betales på månedsbasis får man leveret en samlet løsning, som giver den komplette sikkerhed, når du begiver dig ud på nettet.

Chili Security leverer samlede sikkerhedspakker til både PC og Mac, og hvor man tidligere kunne vide sig sikker med Windows eget antivirus, og hvor Mac var lige med sikker havn, så kræver det i dag nogle stærkere programmer og beskyttelsesmetoder at holde kriminelle ude af din computer. Har man internet gennem Waoo, har man mulighed for at få Chili Security inkluderet i ens abonnement.

Din smartphone skal beskyttes

Det samme gælder faktisk din smartphone. Telefoner i dag bliver stærkere og stærkere og indeholder så meget regnekraft, at de snildt kan sidestilles med din bærbare computer eller din desktop. Det betyder også, at du, når du bruger tid på nettet, skal tænke på sikkerheden i din telefon. Det kan du også få ved at investere i en sikkerhedspakke fra Chili Security.