DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Julen nærmer sig, og en af de ting der helt sikkert står på mange ønskesedler er smartphones. Især på mange teenageres lister står der helt sikkert enten iPhone, Samsung eller lignende.

Som de fleste nok ved, så er en smartphone meget sjældent billig, og det er da heller ikke lige en gave man giver til fjerne slægtninge. Det behøver dog heller ikke være så dyrt, som du måske går og tror. Find bedste pris på telefoner uden mobilabonnement her.

Vi har her lavet en lille oversigt over tre gode smartphones til tre forskellige budgetter. For selvom der er mange der ønsker sig specifikke modeller, så er der også mange, der bare gerne vil have en god model, og til disse er det spild af penge, at give mange procenter ekstra for det logo der siddet på den.

Huawei P9

Den første model vi har fundet frem, er også den billigste og kommer fra kinesiske Huawei, der i løbet af de senere år virkelig har vundet indpas på det danske marked, hvilket skyldes et godt mix af gode telefoner, god markedsføring og ikke mindst priser der er i den lave ende.

Huawei P9 kan købes for så lidt som 999 kroner, hvor der så følger et abonnement med, mindsteprisen er i alt lige under 1800 kroner

Samsung Galaxy S6

Næste model kommer fra sydkoreanske Samsung, og er den evige konkurrent til Apple. Galaxy S6 er intet mindre end en fremragende model. Der er en nyere model (S7), men man får rigtig meget for pengene, hvis man køber modellen der er en gang ældre.

Den kan købes for en samlet mindstepris af 3965, hvilket er omkring det dobbelt af Huawei, men væsentlig mindre end sidste model på listen her.

iPhone 7

Sidste telefon på denne liste, er nok også den der står på flest ønskesedler, det er nem Apple’s nye flagskib iPhone 7. En fantastisk telefon, der er fyldt med lækkerier, men prisen er også derefter.

Det absolut billigste den kan købes for er 5839,- og det er den mindste model vi taler om her. For den pris er du dog også sikker på at du har en gave der vil få alle andre til at blegne.