DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

2016 går efterhånden gevaldigt på hæld, og det er ved at være tid til at gøre status på året der er gået i mange henseender. Vi har valgt at kigge tilbage på året der er gået og set på de bedste smartphones der er kommet på markedet.

Ved hver telefon har vi indsat en video, hvor mobilekspert Steen Jørgensen anmelder de forskellige modeller. Listen er en top tre over de bedste modeller, men den er ikke rangeret – og der er dermed heller ikke nogen “vinder”.

iPhone 7

Der er naturligvis især en model der trækker overskrifter, og det er iPhone 7 og ikke mindst iPhone 7 Plus, der med sin enorme skærm og fantastiske kamera, er et rigtig godt bud på årets bedste model. Det der taler i mod at udråbe den som vinderen er, at den selvom er fremragende, har været en smule skuffende, da der ikke har været den store forskel på iPhone 7 og iPhone 6S.

Huawei Mate 9 Pro

Huawei er en rimelig ny spiller på det danske marked, hvor den kinesiske producent ikke har været at finde så længe. Deres bedste model er uden tvivl Mate Pro 9. Designet er i top og så er batteritiden helt fantastisk, hvilket sammen med en hurtig processor og god skærm gør, at den hører til blandt årets absolut bedste modeller.

Samsung Galaxy S7 Edge

Den sidste model på dette års liste er topmodellen fra den sydkoreanske elektronikgigant Samsung. Galaxy S7 Edge, er en fantastisk model, der har åbnet helt nye døre. Med 2K skærmen er det nemlig muligt at benytte Samsungs virtual reality headset. Det er en lynhurtig model, og der er da også flere der har udråbt den til at være årets bedste model, så selvfølgelig hører den hjemme på vores top 3.